Vizite

luni, 5 noiembrie 2012

Cura de slabire cu lamai

Detoxifierea corpului este obligatorie! Este recomandat macar o data la 6 luni sa se faca “cura detoxifiere” in propriul organism. Regulile sunt simple iar metodele sunt  numeroase. E nevoie doar de voita. O metoda inovatoare de detoxifiere o reprezinta  cura cu suc  de lamai stoarse. 
Dieta pe baza de lamaie este una dintre cele mai sanatoase si detoxifiante diete existente. Vitaminele, mineralele si toate elementele active din lamai au puterea de a-ti curata intestinele.
 In esenta, dieta cu lamaie consta in consumul de:

1. Suc proaspat de lime sau de lamaie, cu sirop de artar si piper amestecat cu apa care se bea de pana la 12 ori pe zi.
2. Ceai laxativ pe baza de plante de doua ori pe zi, dimineata si seara.
3. Bai cu apa sarata.
4. Niciun alt aliment nu trebuie consumat in aceasta perioada.
5. Acest regim terapeutic poate fi urmat 10 zile sau chiar mai mult, depinde de starea fizica.
  
Cum functioneaza?  Se folosesc lamai proaspat stoarse, iar sucul rezultat se consuma dimineata cu minim  30 de minute inainte de  micul dejun. Se consuma 28 de lamai pe saptamana dupa urmatoarea regula : ziua 1- 1 lamaie, ziua 2 –  2 lamai,  ziua 3 –  3 lamai,  ziua 4 –  4 lamai,  ziua 5 –  5 lamai, ziua 6 – 6 lamai, ziua 7 – 7 lamai, ziua 8- 7 lamai, ziua 9 – 6 lamai, ziua 10 – 5 lamai, ziua 11- 4 lamai, ziua 12 – 3 lamai, ziua 13-  2 lamai si ziua 14- 1 lamaie.   Nu se adauga zahar, miere sau alte produse in  sucul stors din lamai. Daca sucul rezultat in urma stoarcerii a 5, 6 sau 7 lamai este prea mult pentru o portie, poate fi consumat in  2 portii la un  interval de 20 de minute dar inainte de micul dejun.

Alte beneficii?  Cura cu lamai are si efect anticelulitic  si  poate fi un tratament complementar exercitiilor fizice de tonifiere a pielii si a muschilor. Aceasta cura in combinatie cu un regim alimentar hipocaloric ajuta si la scaderea in  greutate. Asadar  o metoda simpla  cu triplu efect : detoxifiere,  efect anticelulitic si scaderea in greutate. Merita incercata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu