Vizite

miercuri, 14 noiembrie 2012

Secrete despre slabit

Tot ce iti trebuie pentru a slabi este putina vointa si cateva secrete si remedii naturale pe care sa le aplici in strategia ta.Dupa ce ai urmat cu strictete un regim de slabit, poti pierde cu usurinta din kilograme, chiar daca ai reluat vechile obiceiuri alimentare. Nu te baza pe acest lucru si aminteste-ti vorba unei reclame celebre: "Cand esti pe un drum bun, urmeaza-l pana la capat". 

Nu rezolvi nimic daca te straduiesti sa tii un regim si apoi mananci exact ca inainte de a-l incepe.
Mai jos gasesti o multime de sfaturi excelente de pus in practica si fara efort, vei constata ca acul cantarului se deplaseaza. In... sensul bun pentru tine. Daca deja esti intr-un proces de slabire, aceste sfaturi iti vor maximiza efortul si vor grabi rezultatele.  

Reguli pentru a slabi sanatos.

1. Bea 2 litri de apa pe zi

2. Bea ceai verde inainte de antrenament sau de o plimbare mai lunga. Antioxidantii din ceaiul verde "lucreaza" alaturi de cafeina pentru a arde mai repede grasimile.

3. Adauga la salate urmatoarul sos: vinegreta dintr-o jumatate de lingurita de ulei de masline, 1 lingurita otet (balsamic), o jumatate de lingurita mustar Dijon, un varf de lingurita de hrean. Ofera un gust perfect cu doar 20 de calorii si 1,5 g grasime.

4. Cumpara bucati si pachete mici! Cu cat este mai mare pachetul de alimente, cu atat vei manca mai mult (cu 44%, spune un studiu)!

5. Mananca o supa inainte de masa! Insa cand faci supa, taie legumele in bucati mari, nu le pasa. Vei fi mai satisfacut si vei manca cu 20% mai putin.

6. Mananca peste! Cei care consuma ton, macrou, cod si somon slabesc mai repede si isi imbunatatesc rata metabolismului. Persoanele care urmeaza o dieta cu peste slabesc cu 20% mai repede decat cele care nu manaca peste.

7. Culca-te cu stomacul aproape gol; ultima masa serveste-o la ora 18 si culca-te la ora 22.
 
8. Mananca un mic dejun bogat. 

9. Elimina cele 6 probleme legate de alimente;
  • Elimina soft-drinks din alimentatia ta - bea numai apa plata;
  • Elimina grasimile trans - renunta la productia alimentara sofisticata;
  • Elimina mancarurile prajite - mananca fiert, copt sau la gratar;
  • Elimina painea alba - mananca paine neagra;
  • Elimina alcoolul - are multe calorii si incetineste metabolismul;
  • Elimina produsele cu un grad inalt de grasime ( lapte, iaurt, branza, cascaval) - foloseste alimente degresate si carne alba - peste, pui, fructe de mare. 

10. Fa din mancat o actiune constienta
  • Nu manca in fata televizorului, calculatorului sau in timp ce faci alte actiuni;
  • Bucura-te de faptul ca mananci; savureaza ceea ce mananci; nu vorbi in timp ce mananci;
 

Un comentariu:

  1. va recomand sa incercati ceaiul
    http://ameplant.ro/produs.php?id=1061&denumire=Ceai_pentru_Cura_de_Slabire_200g este fabricat manual in bihor de domnul Ambrau Dorel!

    RăspundețiȘtergere