Vizite

luni, 27 august 2012

Curatarea naturala a colonului

Sunt diferite dezbateri legate de care sunt cele mai bune moduri de a va curata colonul. Desi exista discutii  despre modul in care ar trebui sa faceti acest lucru, singurul lucru pe care multi oameni nu-l stiu este faptul ca este o idee buna. Este un proces care se executa in mod natural intr-un organism sanatos. O alimentatie sanatoasa si bogata in fibre, legume si fructe favorizeaza eliminarea constanta a toxinelor din organism.
Specialistii spun ca avem nevoie de detoxifiere macar o data la 6 luni. Trebuie sa facem periodic o cura detoxifiere pentru a elimina toxinele care ajung in organism din alimente, din medicamentele pe care le luam, din apa potabila, din aer sau cosmeticele pe care le folosim.


Cateva sfaturi pentru detoxifierea organismului in mod natural sunt:
  • Sa mentineti o alimentatie bogata in fructe si legume.
  • Sa consumati zilnic minim 20-35 de grame de fibre.
  • Sa faceti exercitii fizice zilnice la un nivel moderat.
Sunt multe produse diferite de curatare a colonului pe piata. Deoarece este un lucru care devine tot mai popular, multe companii au incercat sa profite de acest fapt. Sunt cateva lucruri care ar trebui stiute la cumpararea unui asemenea produs. Mai intai de toate, toate aceste produse functioneaza. Problema este ca de multe ori functioneaza un pic prea mult. Cand folosesti acest proces de curatare,  nu vreti sa fiti prea duri cu voi, iar unele dintre aceste produse de pe piata de curatare a colonului tind sa fie un pic dure. Daca vreti sa va curatati colonul si nu aveti timp pentru a o face in mod natural, atunci metoda folosirii unui produs de pe piata poate fi calea corecta pentru voi.

Deci, desi exista multe moduri diferite de a curata colonul, fiecare dintre ele avand avantajele lor proprii, a-l curata in mod natural este cu siguranta cel mai bun mod. Nu numai ca veti  sti totul despre ce intra in corpul vostru, dar acesta pare sa lucreze in mod natural si folosind aceasta metoda nu exista efecte secundare dure.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu