Vizite

joi, 5 iulie 2012

Ce face ficatul?

V-ati gândit vreodată la ficatul Dumneavoastra si la curatarea lui de toxine. De ce nu? Doar ne spalam zilnic, ne curatam dintii, urechile,etc. Omul are, datorită modului de viaţă modern, canalele hepatice atât de înfundate, încat de multe ori doar mai puţin de jumătate din fiere ajunge până în vezica biliară.

Ficatul este compus din 2 lobi inegali, stang si drept.
Lobul drept este de aproximativ 6 ori mai mare si prezinta atasati 2 lobi mai mici numiti: lobul cuadrat si caudat.

Lobul drept reprezinta intre jumatate si doua treimi din volumul hepatic total; totusi, din punct de vedere functional, lobul drept si lobul stang sunt de marime aproximativ egala si sunt despartiti de o linie, care se intinde de la vena cava inferioara, superior, pana la mijlocul fosei veziculei biliare, inferior. 

Curatarea ficatului este o metoda eficienta pentru îmbunatatirea starii Dumneavoastra de sanatate. Metoda consta în anumite masuri de pregătire, precum şi a unor masuri ce se întreprind in ziua curatarii ficatului. Măsurile pregatitoare au rolul de a preantampina complicatiile precum si de a optimiza eficacitatea curatarii. Deoarece caile de colectare a fierei sunt lungi, este necesar ca aceasta curatare a ficatului sa fie efectuata de mai multe ori, la interval de cate o luna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu