Vizite

sâmbătă, 14 iulie 2012

Slabesti mai usor cu un colon sanatos

Generalitati

Organismul uman dispune de mecanisme naturale de detoxifiere. Colonul, plamanii, ficatul si rinichii sunt numai cateva exemple insa acestea sunt depasite de cantitatea de toxine. In mod normal, omul in perioada sa de vanator-culegator nu avea nevoie de suplimente de detoxifiere colon, aceasta facandu-se in mod natural, deoarece alimentele si mediul inconjurator nu erau poluate si dieta era sanatoasa. De aceea, astazi omul trebuie sa sustina sistemul de detoxifiere. Daca acest sistem sa infunda cu resturi alimentare, toxinele neeliminate ele se raintorc in circulatie in organism.


Plante care curata colonul

Radacina de papadie - Aceasta planta contine insulina folosita de bifidobacteria, o bacterie buna care traieste in intestine. Radacina de papadie ajuta, de asemenea, in detoxifierea ficatului. O dieta de detoxifiere buna ajuta la curatarea tractului gastrointestinal.
Psyllium - Psyllium este o fibra solubila, care formeaza un gel voluminos in interiorul intestinelor. Gelul ajuta la reglarea fluxului de materiale reziduale. Psyllium ajuta la “evacuarea” mai rapida a fecalelor.
Argila - Cand combini argila si apa, acest material se umfla si creeaza spatii poroase intre particulele de argila. Aceste spatii goale actioneaza ca un burete care absoarbe toxinele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu