Vizite

miercuri, 5 septembrie 2012

Hidratarea

Dupa statisticile Organizatiei Mondiale a Sãnãtãtii (OMS), sanatatea populatiei lumii depinde 28% de aptitudinea geneticã, 42% de modul de viata, 20% de factorii mediului înconjurãtor si 10% de activitatea medicala.

Capsule detoxifiant cu Ganoderma fac parte din numeroasele produse fares contin carbune medicinal, extract de Aloe vera, extract total de reishi, radacina de brusture, extract de frunze de brusture, de fructe de armurariu standardizat in in minim 85% silimarina, extract total de schisandra chinensis si fructe de soc.

Apa este necesara pentru digestie, absorbtia nutrientilor, circulatie, lubrefiere si eliminare. Apa este un agent de spalare si curatare pentru organism. Ea usureaza transportul toxinelor de la celule si tesuturi si in final eliminarea lor prin rinichi si transpiratie. Ca o componenta majora a plasmei din sange, apa este necesara in transportul nutrientilor catre fiecare celula din corp.

Consumand suficienta apa in fiecare zi nu este numai esential pentru viata, este deasemenea o cerinta pentru mentinerea unei sanatati optime. Cand socotim cantitatea de apa necesara consumului zilnic nu trebuie sa includem lichide cum ar fi: cafea, ceai, sucuri, alcool, supe, apa carbogazoasa. Aceste lichide in ultima instanta deshidrateaza corpul si cauzeaza o pierdere a rezervelor de apa ale corpului. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu