Vizite

joi, 27 septembrie 2012

Activitati simple prin care poti arde 150 calorii

Atunci cand o persoana te bate la cap sa faci miscare sau sa tii o dieta, nu te simti suficient de motivata pentru a face acest pas. De aceea, decizia trebuie sa iti apartina in totalitate. Nu ai nevoie de o persoana sau mai multe pentru a-ti spune ce trebuie sa faci, este suficient sa simti tu ca ai nevoie de o schimbare. De abia dupa ce te-ai convins ca este necesar sa iei atitudine, stabileste-ti un program de exercitii fizice si o dieta lejera, care te vor ajuta sa slabesti frumos si sanatos.
Activitatea fizica practicata in mod regulat intareste muschiul inimii, imbunatateste circulatia sangelui, creste colesterolul "bun" (HDL – lipoproteine cu densitate mare), scade tensiunea arteriala si colesterolul "rau" (LDL – lipoproteine cu densitate scazuta), contribuind la functionarea cat mai eficienta a cordului. Astfel scade riscul de dezvoltare a atacurilor cerebrale, bolilor de inima, hipertensiunii arteriale.

Dans. Prin casă sau în club, dansul este un aliat important în lupta împotriva kilogramelor. Tonifică musculatura şi binedispune. 20 de minute de dans te ajută să arzi circa 150 de calorii. 

Jogging. Dacă pe lângă cele 20 de minute de dans mai adaugi încă 20 de jogging, vei reuşi să scapi de peste 400 de calorii zilnic. Sună bine, nu? 

Exerciţii video. Le găseşti pe internet sau la tv. Tot ce trebuie să faci este să le cauţi şi să îţi construieşti un program de antrenament pe care să-l urmezi de patru, cinci ori pe săptămână. 20-25 de minute, zilnic, te vor ajuta să arzi 150 de calorii sau chiar mai mult, în funcţie de intensitate. În plus, te vor ajuta să te relaxezi.  

Ciclism. Ai bicicletă? Dacă nu, e timpul să-ţi achiziţionezi una. Nu contează că vremea nu este foarte îmbietoare, acest sport este plăcut indiferent de vreme. Deşi depinde de intensitate, ciclismul te poate ajuta să scapi de 150 de calorii în mai putin de 15 minute. În plus, mersul pe bicicletă întăreşte musculatura picioarelor şi inima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu