Vizite

marți, 14 august 2012

Constipatia

Tranzitul intestinal normal difera de la o persoana la alta, si se incadreaza in limite largi – de la de 2 ori pe zi la o data la 2-3 zile. Deci, nu este obligatoriu ca in fiecare zi sa avem cate un scaun. 

Constipatia este definita ca scaderea frecventei scaunului la un numar de 2 ori pe saptamana sau mai putin. De regula, in cazul constipatiei scaunele sunt uscate, de dimensiuni mici si foarte greu de eliminat, motiv pentru care persoanele sunt extrem de incordate si balonate. 

Spalaturile intestinale au fost folosite timp de secole in medicina pentru tratamentul unor afectiuni dintre cele mai diverse. Cunoscuta indeobste sub numele de clisma, hidroterapia intestinelor este astazi folosita la scara larga in SUA, ca principiu de detoxifiere si purificare generala a organismului.  

In primul rand, pentru ca anumite obiceiuri daunatoare (printre ele si proasta alimentatie sau diferite afectiuni) pot conduce la intoxicarea or­ganismului. Consecintele sunt pierderea vitalitatii, deficiente de concentrare, comportament agresiv, anxietate, reu­matism, migrene, alergii, insomnii, obe­zitate. 

Pentru curatarea colonului recomand hidrocolonoterapia. Prin aceasta forma de terapie se realizeaza purificarea in profunzime a colonului – sunt eliminate reziduurile toxice din intregul sistem intestinal.
Hidrocolonoterapia sau irigarea colonului stimuleaza natural activitatea intestinala  prin intermediul nervilor si a mecanismelor musculare de raspuns musculare, fiind un tratament naturist.
Secretul unei vieti sanatoase este mentinerea unui sistem digestiv sanatos si liber de toxine, pentru ca un corp plin de toxine si impuritati nu poate intretine o minte sanatoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu